Gastenboek

Hieronder vindt u een greep uit onze weltevreden klantenkring.


Geplaatst op 19 december 2019, 12:58 door Mandy te Zeewolde

Ik ben hier geweest voor de geslachtsbepalende echo, mijn 20 weken echo en een 26 weken echo en ik kan niet anders zeggen als dat ik zeer tevreden ben! Er word echt de tijd genomen met je en alles word uitgelegd. Samen ga je aan de gang om te kijken naar de gezondheid van je kleine maar ook genieten van alles wat je ziet! Het is echt prachtig en wij zijn heel tevreden! Ik kom zeker met mijn eventuele volgende zwangerschap weer langs. Hartstikke bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!


Geplaatst op 29 april 2019, 13:37 door Leonie te Terwolde

Wat een verademing om de 20 weken echo hier te doen. We moesten er wel even voor rijden, maar dat was het zeker waard. De kinderen werden erg leuk betrokken en hebben het er nu nog over. Zijn erg blij met hun eigen mapje met fotos van de baby. Ik op mijn beurt met de usb stick! Fijn zo'n ontspannen echo bij een kundig iemand!


Geplaatst op 23 november 2018, 22:38 door Stefanie te Dronten

Vanavond hadden wij een afspraak voor een geslachtsecho. Wat een bijzondere ervaring!! We zijn er nog ondersteboven van. Mirjam is erg kundig! Aanrader!


Geplaatst op 20 oktober 2018, 15:57 door Els de Jong te Almere

Beste Mirjam, Ontzettend bedankt voor de fijne uitleg bij onze 3D echo vanochtend. Leuk je uitleg die wij ook nog thuis kunnen bekijken en aan de opa's kunnen laten zien. Wij hebben vanochtend genoten van de echo bij jou in Ermelo. Dank, dank, dank, Martine, Rowdy, José en ElsPLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving