Gastenboek

Hieronder vindt u een greep uit onze weltevreden klantenkring.


Geplaatst op 27 februari 2018, 18:17 door Carolien Kock te Hulshorst

Vanmorgen de laatste echo gehad bij Mirjam...😞 We hebben onze geslachts echo, 20 weken echo en div groei/controle echo's bij haar mogen doen en wij waren erg onder de indruk van haar passie en deskundigheid. Ik voel mij ontzettend bij haar op mn gemak, legt alles duidelijk uit en ging altijd weer met een fijn gevoel naar huis.
Ik had gewild dat ik haar al kende tijdens mijn 1e zwangerschap. Dat had een hoop frustratie bespaart!
Ik raad Mirjam echt bij iedereen aan, elke moeder (in spé) verdiend haar vakkundigheid.
Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en je hebt onze 2e zwangerschap extra bijzonder gemaakt 😗 Als ik je kon inhuren voor bij mijn bevalling had ik het gelijk gedaan 👍
Ga zo door, KANJER!


Geplaatst op 25 december 2017, 04:19 door Chantal te Almere

Wat een leuke , betrokken, enthousiaste vrouw is Mirjam. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt echt vanuit alle hoeken naar de baby. Je voelt je erg op je gemak bij haar zowel in Ermelo als Almere. Hele mooie foto's en filmpjes mee gekregen niet 1,2 of maar een USB stick vol. Bedankt voor alles !!


Geplaatst op 24 november 2017, 22:27 door Patricia Hoogendijk te 't Harde

Mirjam is een vrouw die haar werk echt met passie doet. Je ziet haar genieten en daar geniet je als zwangere nog meer van. En het geeft de afspraak geen 'ik ben een nummer' gevoel. Ze stelt je erg op je gemak en legt alles wat ze ziet goed uit. Tot op de dag van vandaag ben ik super blij dat ik de afspraak bij Mirjam heb gemaakt. En kijk nu al uit naar onze 3D echo. Je bent een topper en ga zo door!


Geplaatst op 11 oktober 2017, 13:11 door Marlous te Apeldoorn

Vanmorgen onze 20 weken echo gehad bij Mirjam, wat een enorm verschil vergeleken met onze twee eerdere zwangerschappen en 20 w echo's in het ziekenhuis! Ik voelde me te gast ipv een patiënt, en onze twee kinderen konden mee en werden vermaakt door een bak met speelgoed en uitleg over hun broertje/zusje door Mirjam. Zelf mocht ik aangeven of ik iets als eerste wou bekijken, of juist niet wou zien en zo werd het echt onze echo en ons moment. Ontzettend bijzonder! Ik raad iedere moeder (in spé) van harte aan om hier de echo's te laten afnemen, Mirjam bedankt!


Geplaatst op 26 september 2017, 22:29 door Michiel en celia te Baarn

Wat een leuke en bijzondere ervaring om ons kindje zo te zien met de pret echo!
Mirjam nam alle tijd voor ons een echte liefhebster op haar vakgebied.PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving