Gastenboek

Hieronder vindt u een greep uit onze weltevreden klantenkring.


Geplaatst op 3 mei 2017, 21:56 door Elisa de Graaf te Zeewolde

Wat een onwijs lief en fijn mens ben jij Mirjam! Wat hebben wij genoten van ons, gelukkig gezonde kindje. Je neemt de tijd en geniet van jouw werk! Bedankt, voor de 2e keer hebben wij bij jou ons kleine wonder mogen bekijken!


Geplaatst op 7 maart 2017, 09:56 door Sherien Kneefel te Almere

Wat een geweldige vrouw is Mirjam. Ze heeft echt passie voor haar werk en is ontzettend aardig en meedenkend. Petje af....


Geplaatst op 5 februari 2017, 14:42 door Fenny te Dronten

Gisteren geweest voor een pretecho bij 25 weken. We wilden vooral dat onze dochter van bijna 5 kon kijken naar haar zusje waar ze al zo lang op wacht. Wat een feestje maakt Mirjam er van! Prachtige beelden, maar vooral een fijne uitleg en bijzondere details. Heel erg bedankt! We kijken terug op een prachtig moment.


Geplaatst op 16 augustus 2016, 10:08 door Thessa Stoffer te Harderwijk

TOP!
Prachtig ruime kamer met groot scherm en een hele fijne vrouw die de tijd voor je neemt en volop vertelt over de echobeelden die je ziet. Wij zijn er nu 3x geweest om onze kleine meid te bewonderen (16 weken geslachtsbepaling, 20 weken en de pretecho bij ruim 25 weken) en ik vind het bijna jammer om er niet nog eens langs te hoeven!
Mocht er ooit een tweede op komst zijn dan weet ik wel wie ik bel voor mooie beelden van de kleine! Kortom: aanrader!


Geplaatst op 3 juli 2016, 20:56 door gracjana hoekstra. te ZEEWOLDE

we zijn weer in verwachting van een 2e! bij de eerste zijn we ook bij haar geweest! super lieve vrouw en doet haar werk fantastisch!!!!! dit is echt een aanrader! ze heeft prachtige beeld en super uitleg! en je krijgt prachtige foto's en beelden mee! nogmaals heel erg bedank! en kan niet wachten op de 20 weken echo!PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving