Gastenboek

Hieronder vindt u een greep uit onze weltevreden klantenkring.


Geplaatst op 27 mei 2016, 13:40 door Lisa te Putten

Wij hebben gisteravond onze 20 weken echo gehad en zijn nog steeds onder de indruk van de prachtige beelden en de uitleg die we erbij kregen. Het is enorm fijn hoe Mirjam je rustig meeneemt in elke stap van het onderzoek. Je kunt merken dat haar kennis en kunde van het vak groot is en dat zij haar vak met veel passie uitoefent. Heel erg bedankt voor deze fijne ervaring!


Geplaatst op 10 mei 2016, 12:55 door Jacintha te Almere

Gisteravond bij Mirjam geweest voor een echo met 12 weken omdat de 2 vorige echo's ergens anders teleurstellend waren qua kwaliteit en uitleg. Wat een verademing! Ze nam uitgebreid de tijd voor ons en zorgde voor wat extra mooie plaatjes. Heerlijk, nu kunnen we echt genieten van de eerste foto's van onze baby en weten we dat alles goed gaat!


Geplaatst op 21 januari 2016, 21:52 door Stacy Brouwer te Biddinghuizen

Super fijne en leuke 20 weken echo gehad.
Super mooie echo's.
En we gaan zeker terug komen voor de pretecho.
Hele lieve vrouw. En gezellige sfeer.
Echt helemaal top.
Echt een aanrader om hier heen te gaan.


Geplaatst op 10 januari 2016, 22:05 door Marijke te Putten

ECHT, wil je een pretecho rond de 26 weken, doe hem bij Mirjam! Wat een prachtige echo hadden wij! Ontzettend genoten en de oma's en tante ook! Heel erg bedankt Mirjam!


Geplaatst op 12 december 2015, 20:56 door V Broersma te Ermelo

Vandaag voor de 20 weken echo geweest.Geweldig ze doet het super leuk en verteld ook hartstikke veel over je baby echt een aanrader. Mooie beelden en een fijne sfeer. Bedankt Mirjam!PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving