Gastenboek

Hieronder vindt u een greep uit onze weltevreden klantenkring.


Geplaatst op 29 april 2019, 13:37 door Leonie te Terwolde

Wat een verademing om de 20 weken echo hier te doen. We moesten er wel even voor rijden, maar dat was het zeker waard. De kinderen werden erg leuk betrokken en hebben het er nu nog over. Zijn erg blij met hun eigen mapje met fotos van de baby. Ik op mijn beurt met de usb stick! Fijn zo'n ontspannen echo bij een kundig iemand!


Geplaatst op 23 november 2018, 22:38 door Stefanie te Dronten

Vanavond hadden wij een afspraak voor een geslachtsecho. Wat een bijzondere ervaring!! We zijn er nog ondersteboven van. Mirjam is erg kundig! Aanrader!


Geplaatst op 20 oktober 2018, 15:57 door Els de Jong te Almere

Beste Mirjam, Ontzettend bedankt voor de fijne uitleg bij onze 3D echo vanochtend. Leuk je uitleg die wij ook nog thuis kunnen bekijken en aan de opa's kunnen laten zien. Wij hebben vanochtend genoten van de echo bij jou in Ermelo. Dank, dank, dank, Martine, Rowdy, José en Els


Geplaatst op 21 augustus 2018, 12:11 door Koen en Martine Meijerink te Nunspeet

Goedemiddag,

We hadden afgelopen do 16-8 om 20.30 uur onze 20 wk echo. Gelukkig leek alles goed en was het mede door Mirjam een leuke ervaring. We hebben ons hierdoor geen moment zorgen gemaakt..

Dank je wel!


Geplaatst op 27 februari 2018, 18:17 door Carolien Kock te Hulshorst

Vanmorgen de laatste echo gehad bij Mirjam...😞 We hebben onze geslachts echo, 20 weken echo en div groei/controle echo's bij haar mogen doen en wij waren erg onder de indruk van haar passie en deskundigheid. Ik voel mij ontzettend bij haar op mn gemak, legt alles duidelijk uit en ging altijd weer met een fijn gevoel naar huis.
Ik had gewild dat ik haar al kende tijdens mijn 1e zwangerschap. Dat had een hoop frustratie bespaart!
Ik raad Mirjam echt bij iedereen aan, elke moeder (in spé) verdiend haar vakkundigheid.
Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en je hebt onze 2e zwangerschap extra bijzonder gemaakt 😗 Als ik je kon inhuren voor bij mijn bevalling had ik het gelijk gedaan 👍
Ga zo door, KANJER!PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving