Gastenboek

Hieronder vindt u een greep uit onze weltevreden klantenkring.


Geplaatst op 26 september 2020, 22:15 door Anna te Zeewolde

Bij 15 weken een pretecho gedaan en vandaag de 20 weken echo. Alle tijd en hele heldere uitleg.
Zeer uitgebreid onderzoek en wat wij vooral prettig vinden is dat er bij 15 weken al heel veel punten van de 20 weken echo afgevinkt konden worden. Dat gaf zo veel rust en zorgde voor een stuk minder spanning voor de 20 weken echo!
En als kers op de taart een paar prachtige foto’s.
Echt een aanrader.


Geplaatst op 12 augustus 2020, 10:08 door Sanne te Zeewolde

Gister ben ik voor een 3D/4D echo bij Mirjam geweest. Het kindje lag lekker verstopt. Toch heeft Mirjam erg haar best gedaan om een paar goede foto's te maken, wat uiteindelijk ook is gelukt. Ik vond het zelf een heel fijne ervaring. Mirjam nam de tijd en deelde leuke en goede informatie. Echt een aanrader!


Geplaatst op 20 mei 2020, 22:08 door Ragna Epskamp Dingerdis te Biddinghuizen

Pretecho en 20 weken echo hier gedaan en ontzettend tevreden! Prachtige foto’s, duidelijke uitleg en hele fijne sfeer. Zal het iedereen aanraden, er wordt rustig de tijd genomen en na afloop uitgeprinte foto’s, rapport en usb stick mee met alle informatie en beelden!


Geplaatst op 19 december 2019, 12:58 door Mandy te Zeewolde

Ik ben hier geweest voor de geslachtsbepalende echo, mijn 20 weken echo en een 26 weken echo en ik kan niet anders zeggen als dat ik zeer tevreden ben! Er word echt de tijd genomen met je en alles word uitgelegd. Samen ga je aan de gang om te kijken naar de gezondheid van je kleine maar ook genieten van alles wat je ziet! Het is echt prachtig en wij zijn heel tevreden! Ik kom zeker met mijn eventuele volgende zwangerschap weer langs. Hartstikke bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!


Geplaatst op 29 april 2019, 13:37 door Leonie te Terwolde

Wat een verademing om de 20 weken echo hier te doen. We moesten er wel even voor rijden, maar dat was het zeker waard. De kinderen werden erg leuk betrokken en hebben het er nu nog over. Zijn erg blij met hun eigen mapje met fotos van de baby. Ik op mijn beurt met de usb stick! Fijn zo'n ontspannen echo bij een kundig iemand!PLAATS EEN BERICHT!

Wij stellen uw berichtje zeer op prijs. Gebruik het onderstaande formulier om een bericht achter te laten in ons gastenboek.

Uw naam:
Woonplaats:
Uw bericht:

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving