Pretecho


Tijdens een pretecho is het mogelijk om in ontspannen sfeer uw kind in 3D/4D beelden te bekijken. U krijgt tijdens de pretecho duidelijke uitleg en na de pretecho krijgt u  zo mooi mogelijke foto’s en films mee naar huis.

Voor 3D en 4D opnames geldt dat een ruime hoeveelheid vruchtwater rondom uw kind de beeldvorming zal bevorderen. Wij adviseren om de pretecho rond 26-28 weken zwangerschapsduur te laten verrichten, maar ook kunnen soms (veel) vroeger en later in de zwangerschap mooie beelden worden verkregen.

De pretecho bestaat uit zowel 2D- als ook 3D- en 4D-beelden (4D: bewegende 3D-beelden)

Helaas kunnen wij u geen garantie voor een optimale situatie geven. De beeldkwaliteit van de pretecho is ook afhankelijk van de huid van de moeder, de ligging van het kind en nog een aantal factoren, maar we zullen ons best doen zo mooi mogelijke opnames van uw kind te verzorgen.

Bedenkt u wel, als u nog geen 20 weken echo heeft laten doen, er een kleine kans bestaat dat er tijdens de 'pretecho' aangeboren aandoeningen zichtbaar kunnen worden. In dit geval zullen wij u hierover moeten inlichten en uw verloskundige op de hoogte brengen van deze bevindingen.

Pretecho Ermelo / Pretecho Harderwijk / Pretecho Zeewolde etc.

Bij het Prenataal Screeningscentrum Noord-West Veluwe komen stellen uit de omgeving om een pretecho te laten maken. Het prenataal Screeningscentrum Noord-West Veluwe is daarom de locatie als u op zoek bent naar een pretecho in Ermelo,  een pretecho in omringende plaatsen zoals een pret-echo in Harderwijk, Zeewolde of Nunspeet, of een pretecho in de omgeving van Nijkerk, Barneveld of Putten. Of gewoon een pretecho in Gelderland in het algemeen.

Wilt u een pretecho laten maken, neem dan vandaag nog contact met ons op.
 

Contact

Prenatale Screening
Koningin Emmalaan 12
3851 RJ Ermelo
>> Contactformulier>> Route beschrijving